Posters plakater prints

The "Earth" without "Art" is just "Eh"

Hos Favorittdekor finner du posters, prints og plakater i et stort sortiment. Vi har også posters og plakater for enhver smak. Våre plakater kommer i blandede motiv og størrelser. Unike og trendy motiv for å få hjemmet ditt mer personlig, vakkert og ganske enkelt perfekt!

Vi har alt som skal til for å kunne skreddersy din drømmeposter. Vi lar deg velge posters og plakater på enten eksklusivt blankt eller sateng fotopapir (240g), kraftig matt papir (240g), eller fine art (310g).

Vi har 16 forskjellige størrelser for at din poster skal passe til alle typer bildevegger.

Motivet på våre posters, plakater og prints kommer fra vårt eget designstudio og samarbeid med utvalgte illustratører, kunstnere og bildebyråer fra verden rundt. Om du søker etter noe unikt, og spesielt, å pryde hjemme ditt, har du kommet til rette sted!

Foruten det at vårt sortiment er utrolig innbydende er alle våre bilder, posters og plakater miljøvennlige og klare til å pynte hjemmet ditt. Noe for enhver smak og alle innredningsstiler.

Inspirer omgivelsene – innred hjemmet ditt, kontoret eller arbeidsplassen med fasjonable posters, unike illustrasjoner, fotoposters, minimalistiske plakater, trendy tekstbilder, abstrakte bilder, fotokunst, marinebilder, bilder med naturmotiv. Vi har personlige bilder og posters, herlige dyrefotografier, natur og mennesker, illustrerte posters, kart, storbyer og vakre miljøer. Illustrasjoner og posters for både voksne og barn. Lekne, stilige, elegante, fargerike, grafiske, fantasifulle – her finner du noe for alle tilfeller, smaker og aldrer. Vi lover deg at du finner noe passende uansett hvem du kjøper en gave til.

Gi veggene dine liv!

Ge dina väggar liv!