Vanlige spørsmål

Hva koster frakten?

Pakke eller brev.

Sendes som varebrev, rekommandert brev eller pakke avhengig av størrelse.

Pakket hentes på postkontor, mindre brev sendes rett til postkasse.

Fraktkostnad 59.00kr, gratis frakt for kjøp over 599kr.

Matt eller blankt papir?

Fordelen med blankt papir er at bilder gir et skarpere inntrykk. Ulempen er foruten gjenskinn av lys at de er mye mer følsom for fingeravtrykk eller riper. Med matt papir blir fargene noe mykere. Men det er mer en smakssak, siden det finnes bilder som rett og slett ser best ut enten på blankt eller matt papir.

Hva er forskjellen på plakater, planscher, poster, prints?

Ingen forskjell i det hele tatt! Det er alt sammen samme type produkt, vi har bare variert benevnelsen på våre posters og prints.

Har bestillingen min blitt gjennomført?

En ordrebekreftelse skal ha blitt sendt til din oppgitte mailadresse når ordren er gjennomført. Om du har fått bekreftelsen har ordren blitt fullført og varene dine vil bli sendt innen angitt tid. Om du ikke har fått en ordrebekreftelse og du ikke finner noen mail i søppelpostfilteret har ordren antagelig ikke blitt gjennomført. Kontakt oss gjerne om du er usikker.

Kan jeg forlenge kreditten på min faktura?

For spørsmål angående din faktura henviser vi til Klarna, på Klarna.se eller 08-120 120 00.

Har dere angrerett?

Alle våre malerier, posters og grafiske trykk produseres etter bestillingen din, i den farge, stil og størrelse som ønskes. I og med dette er hver ordre, både fra standardsortimentet og fra eget design, spesiallaget for en spesifikk kunde. Regelen om angrerett i Loven om forbrukerbeskyttelse ved avstandsavtale og hjemmesalgsavtale gjelder altså ikke. Skulle produktet ditt være feilaktig eller ødelagt kontakter du oss innen 14 dager, da skal vi så klart løse dette.

Hvor lang leveransetid har dere?

Normal leveransetid 2-5 arbeidsdager fra bestillingsdato. Som oftest sender vi bestillingen din samme dag eller dagen etter. Ved høy belastning eller forsinkelser hos fraktselskapet kan det ta 1-2 dager ekstra.

Hva slags kjøpsvilkår har dere?

Her kan du lese om våre kjøpsvilkår i detalj.